Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Nulstil

.

.

Levering

Forsendelse og levering

Forventet leveringstid for standardvarer er indenfor 2-3 hverdage efter bestilling. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer. Fri fragt ved levering til grossister og enkeltpersoner ved køb for over kr. 1.500,- eksklusiv moms og eventuelle specialafgifter. Gælder kun for brofaste øer. Tilbuddet gælder kun for ét leveringssted per ordre. Leveres der ikke godkendte byttepaller ved levering, faktureres køber for byttepaller svarende til kr. 100,- per styk eksklusiv moms.

ES Pack betaler ikke for ekstra leveringsomkostninger hvis

1. en forkert leveringsadresse er oplyst.

2. modtageren ikke er til stede til at modtage pakken ved levering.

Alle ordre leveres som standard mellem kl. 08-16. Hvis der er angivet åbningstider ved ordreaflæggelse vil der blive forsøgt leveret indenfor åbningstiderne. Dette er ikke nogen garanti. Hvis forsendelsen forgæves er forsøgt leveret vil modtageren blive adviseret gennem en seddel i postkassen med relevant kontaktinformation. Det er herfra modtagerens ansvar at kontakte transportørfirmaet og aftale en genlevering eller afhentning af ordren.

ES Pack tager ikke ansvar for forsinkede leveringer som følge af dette.

Hvis pakken er beskadiget og/eller der er fejl i forsendelsen skal dette noteres på fragtbrevet ved modtagelse af pakken. Det påkræves at modtageren fremskaffer en underskrift fra fragtmanden som bevis. Ydermere skal der fremvises billedlig dokumentation på skaden. ES Pack skal meddeles om skade og/eller fejl i forsendelse minimum 3 dage efter modtagelse.

Vi tager forbehold for ændringer i minimumspris for fragtfri levering.