Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Nulstil

.

.

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling og kontaktinformation

ES Pack IVS

CVR: 37312746

Tlf.: (+45) 4249 9229

E-mail: info@espack.dk

Adresse: Åsvinget 10, 1. tv., 2665 Vallensbæk Strand, Danmark

Levering

Forventet leveringstid for standardvarer er indenfor 2-3 hverdage efter bestilling. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer. Fri fragt ved levering til grossister og enkeltpersoner ved køb for over kr. 1.500,- eksklusiv moms og eventuelle specialafgifter. Gælder kun for brofaste øer. Tilbuddet gælder kun for ét leveringssted per ordre. Leveres der ikke godkendte byttepaller ved levering, faktureres køber for byttepaller svarende til kr. 100,- per styk eksklusiv moms.

ES Pack betaler ikke for ekstra leveringsomkostninger hvis

1. en forkert leveringsadresse er oplyst.

2. modtageren ikke er til stede til at modtage pakken ved levering.

Alle ordre leveres som standard mellem kl. 08-16. Hvis der er angivet åbningstider ved ordreaflæggelse vil der blive forsøgt leveret indenfor åbningstiderne. Dette er ikke nogen garanti. Hvis forsendelsen forgæves er forsøgt leveret vil modtageren blive adviseret gennem en seddel i postkassen med relevant kontaktinformation. Det er herfra modtagerens ansvar at kontakte transportørfirmaet og aftale en genlevering eller afhentning af ordren.

ES Pack tager ikke ansvar for forsinkede leveringer som følge af dette.

Hvis pakken er beskadiget og/eller der er fejl i forsendelsen skal dette noteres på fragtbrevet ved modtagelse af pakken. Det påkræves at modtageren fremskaffer en underskrift fra fragtmanden som bevis. Ydermere skal der fremvises billedlig dokumentation på skaden. ES Pack skal meddeles om skade og/eller fejl i forsendelse minimum 3 dage efter modtagelse.

Vi tager forbehold for ændringer i minimumspris for fragtfri levering.

Priser og betaling

Alle vores priser er opgivet i ExWork, medmindre andet er aftalt med den enkelte kunde. Alle angivne priser er inklusiv afgifter medmindre andet er oplyst, herunder statsafgifter og punktafgifter, og eksklusiv moms. Der tages forbehold for prisændringer i afgifter.

Betaling af faktura skal forekomme indenfor 8 dage fra levering medmindre andet er aftalt med ES Pack.

Overforfaldne fakturaer kan tillægges rykkergebyr med en rentesats på 1,5 %.

Førstegangskøbere skal ved valg af faktura betale det fakturerede beløb før varerne kan blive afsendt.  

Beskadigede varer og reklamationsret

Modtagne varer bør straks efterses for eventuelle skader og mangler. Er der synlige skader på den leverede vare har køber pligt til at notere det på fragtbrevet og der påskønnes billeder af de beskadigede varer. Nægtes modtagelse af de(n) beskadigede vare(r) skal eventuel reklamation meddeles til ES Pack inden returnering, og maksimalt 14 dage efter modtagelse af varen. ES Pack erstatter ikke varer gået tabt eller forsinket som følge af force majeure.

ES Pack erstatter ikke indirekte tab hverken som følge af forsinket levering eller returnering af varer.

ES Pack kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af vores produkter og informationer, herunder afledte krav og konsekvenstab

Returvarer

Kontakt os venligst forud for en returnering på enten mail eller telefon og oplys de returnerende varer. Returnering af varer skal ske maksimalt 14 dage efter modtagelse. Varen skal returneres ubrudt og ubeskadiget originalemballage.

Ved returnering af varer skal der påvises dokumentation for de(n) oprindelige ordre(r).

Returneres varer uden ES Pack er blevet kontakt forud, eller returneres varen i beskadiget tilstand, tillader vi os retten til at afvise modtagelsen og kreditering af varen. Returnering af åbnede kasser bliver ikke krediteret, hvis der er synlige tegn på brug og/eller at dele af varerne er fjernet fra kassen. Vi tillægger ikke noget administrationsgebyr for oprettelsen af kreditnotaer. ES Pack krediterer ikke specialdesignede produkter eller produkter med kunders eget logo.

Returneres en vare på grund af en fejl fra ES Packside dækker vi hele krediteringsbeløbet for varen(e). Forudsat, at fejlen meldes til ES Pack højst 3 arbejdsdage efter modtagelse af varen(e).